Kosmetologi Palvelut

Nyt Uutta

Kasvohoito

Kasvohoito aloitetaan aina ensimmäiseksi hoitosuunnitelmasta ja ihoanalyysistä. Hoitosuunnitelma ja ihoanalyysi perustuvat ihosi tyyppiin ja kuntoon sekä siihen, mitä kasvohoidolla tavoitellaan.
Kasvohoitotyyppi vaihtoehtoja on tarjolla Ultraäänipuhdistus ja Mekaaninen puhdistus.

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus sisältää Kasvovovaloterapian on tehokas ja hellävarainen ihonpuhdistusmenetelmä, jossa on monta eri vaihetta, aloitetaan se mm: Alkupuhdistus – iholta puhdistetaan meikit ja iho valmistellaan hoitoa varten ihon kuorinta Mekaaninen tai koneellinen puhdistus – ihon epäpuhtaudet kuten mustapäät ja näppylät puhdistetaan joko käsin tai koneellisesti ultraäänellä Seerumi Naamio ja hoitava kasvovoide silmä-kasvo ja kaulan alueelle Ultraääniaalloilla ja suuritaajuisella värähtelyllä poistetaan kuolleita ihosoluja ja uudistetaan ihon ulointa kerrosta. Ultraäänipuhdistus on kivuton ja tehokas tapa kuoria ja syvä-puhdistaa ihoa. Ultraäänipuhdistus menetelmässä käytetään ANESI merkkisiä tuotteita jotka on valmistettu saaman parhaita tuloksia.

Mekaaninen hoito

Ultraäänihoito on nykyaikainen kuorintamenetelmä, jossa syvälle ulottuva ihonpuhdistus pinnallisella ultraäänellä ei vahingoita pintakudosta jonka jälkeen iho jää pehmeäksi puhtaaksi pidemmällekin ajaksi. Kasvovaloterapialla voi vähentää elämäntavoista johtuvia ihovaurioita, kuten: UV-vauriot ja läiskät, laajentuneiden hiussuonten ilmaantuminen kasvoihin, ihon kylmävauriot, hyperpigmentaatio. Valoterapia ei ärsytä herkkää ihoa, minkä vuoksi se sopii kaikille ihotyypeille. Se on kivuton ja luotettava, hoitokerran jälkeen ei tarvita erikseen toipumisaikaa. Valoterapia on lääketieteellisesti hyväksytty ja kliinisesti tutkittu metodi. kenelle sopii, Mekaaninen puhdistus on perinteistä ihonpuhdistusta. Jos ihossa on epäpuhtauksia, on mekaaninen ihonpuhdistus olennainen osa hoitoa. Hoidossa iho valmistellaan puhdistukseen kuorinnalla ja höyrytyksellä, jonka jälkeen poistetaan epäpuhtaudet. Tämän jälkeen iho rauhoitetaan ihon tyypin mukaan sopivalla naamiolla. Hoito sopii hyvin akneiholle, nuorelle iholle ja iholle, jossa on paljon epäpuhtauksia. Puhdas iho säteilee terveyttä sekä hyvinvointia ja on huomattavasti vastaanottavaisempi kotihoitotuotteille! Hoito sopii kaikille ja parhaiten Aknean iho-ongelmiin Tukkeutuneiden ihohuokosten puhdistamiseen Ryppyjen tasoittamiseen Verenkierron parantamiseen Syväkosteuttamaan ja kohottamaan ihoa vaikuttamalla ainoastaan ihon uloimpaan kerrokseen vahingoittamatta sitä Klassinen syväpuhdistus + kasvohieronta SARJAHOITO Tuloksia saadaan jo yhdellä hoitokerralla; ihon on raikkaampi, tasaisempi ja heleä. Kuitenkin parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla. Sarjahoidoksi suositellaan ihon kunnosta riippuen 3-5 hoitokertaa, hoitoväli noin viikko.

Palvelut ja hinnasto

Varaa aikasi
jo tänään

Ota yhteyttä